Man har kunnat visa att en del smittade kan ha coronavirus utan att de vet om det. När pandemin nådde Europa fick vi mycket mer information om detta virus. Inledningsvis trodde man inte att barn kunde smittas av coronavirus.

Man har visat att smittan kan föras vidare från djur. Det är inte så besvärligt som det kan verka. Om du är ute och går med din hund och träffar någon som vovven tycker om kan det leda till att hunden hälsar på den andra personen med sin tunga.

antiseptisk

Då har allt dragit igång. Då kan du smitta andra. Corona är inte samma sak som influensa.

Influensa är en välkänd virussjukdom. Forskare säger att smittotiden för cononavirus är flera veckor. Även om du har en antibakteriell tvål så kan du smitta.

Vad är symtomen då du har smittas av coronavirus?

Vi lär oss mer om symtomen för var dag. Det är till exempel feber och torr hosta. Då kan du ha drabbats av corona. Då bör du antingen stanna hemma tills du är symtomfri eller söka hjälp.

Ibland kan man tro att man har influensa istället. Man kan få ont i lederna. Man kan också bli trött. Kan du inte andas så måste du söka hjälp. Det är viktigt att inte vänta för länge om du får svårt att andas.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Ingen coronavirus reaktion är den andra lik. Viruset kan även göra så att man tappar luktsinnet, det har man sett i USA. Det har vi inte sett i samma utsträckning i Sverige men kanske kommer att bli aktuellt under kommande veckor och månader.

Dessutom kan olika medlemmar av samma familj reagera på olika sätt trots att alla smittas. Vissa blir svårt sjuka medan andra bara får lättare symtom.

Behöver du testa dig för att se om du har viruset?

Det här är en fråga som kan bli aktuell om du upplever att du har flera av de kända Corona symtomen. Vet du att du har cononavirus så kan det vara bra att testa sig ändå. Då vet du i alla fall hur det ligger till.

Det beror på hur din levnadssituation ser ut. Då kan du helt enkelt hålla dig hemma och hålla avstånd till andra. Sedan är allt åter till det normala.

Man brukar rekommendera att dricka vatten och att vila. Immunförsvaret bekämpar viruset, man kan ta C-vitamin och stärka immunförsvaret, precis som vid en förkylning. Några doser C-vitamin om dagen räcker bra.

Många i USA har börjat att konsumera kolloidalt silver flera gånger om dagen för att försöka att bekämpa corona. desinficering Medlet säljs fortfarande i Sverige även om det inte lägre är ett kosttillskott.

När kolloidalt silver har torkat så kan man äta det. Coranviruset kan inte överleva det. Många uppskattar fabrikaten IONplus och Holistic.