Fotsvett kan kännas rejält. Du känner det direkt så fort du använder skorna. Det kan också märkas av andra.

Är det bättre att få bort dålig lukt än att slänga skorna? Det hela beror ju på många olika saker. Du måste fundera över om du trivs med skorna.

få

Få bort dålig lukt

Om skorna är för skadade är det lika bra att kasta dem. Kanske har du slutat att använda dem ändå. Om det är dina favoritskor så kan du försöka att få bort dålig lukt.

Med Luktstopparen spray är du saker i alla väder. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa sprayen som även kan användas som deodorant.

Låt sprayen verka sedan är du klar. När du sedan använder skorna igen så är lukten borta.

få bort svettlukt på ditt sätt

Metoderna för luktborttagning är många. En spray är effektiv mot flera lukter. Det betyder att du kan ha en enda spray och använda den på toaletten, i källaren, i tvättmaskinen och i dina skor.

Alla sätt är bra utom de dåliga. ta bort kattkiss doft
Nätet svämmar över av mer eller mindre effektiva husmorstips. En del av dessa kan fungera alldeles utmärkt medan andra kan ge dig huvudvärk.

Välj den metod som fungerar bäst för dig. Du kan ju få bort svettlukt från träningsutrustning som du använder ofta genom att spraya på den med spray. Att tvätta i tvättmaskinen är ofta mer omständligt.

Skor som används för träning

De är skorna som slits hårdast. Det är normalt. Men du kan ändra det. Du kan spraya kläderna innan du ska använda dem.

Kläderna får en ny och fräsch känsla. Svettlukt är normalt men du behöver inte tolerera den för det. Med Svettluktsdödaren spray finns inte problemet. Dina gymkompisar kommer att tacka dig.