Alla blir inte avskräckta av dansk citronvand. Den dricks dag som natt. Men ofta finns den inte som läskedryck i din affär på hörnet.

Om du tillhör de som längtar efter smaken av dansk citronvand så ska du inte känna dig upprörd över att vara fast i Sverige. Du kan stanna i Sverige och skippa Danmarksresan. Du behöver inte ens lämna ditt hem. Du kan beställa allt du behöver online.

hemläsk

Nu finns smakessenser med dansk citronvand.

Om du har en läskmaskin så är läsken enkelt ordnad. Då kan du göra din egen läsk när du vill. Det enda du behöver göra är att köpa läskkoncentrat. Julmust mitt i sommaren och så Champis eller Pommac året om, eller tvärtom. När koncentraten framställs byter Champis namn till Fruktis.

Beställ dansk citronvand. Du har alltid fräsch läsk hemma. Läsken görs ju direkt. Kanske har du danska gäster som du kan bjuda på en klunk.

Nu kan du göra nyttigare läskedryck

Kanske är det bäst att sluta äta vitt socker? Det finns andra sätt. Om du vill dra ner på sockret men inte kan utesluta läskedryck från menyn så är en läskmaskin en smart lösning.

Du gör din egen läsk och kan därmed styra över hur mycket läskkoncentrat du använder. Det smakar oftast bättre än vanlig läsk. hemläsk På så vis blir din läsk mycket billigare. Det blir tydligt om man jämför.

Om du vill ha billig läsk i butiken så är det bara socker och färgämnen. Då får du bättre resultat med egen läsk. Vill du ha dansk citronvand så får du det också.

Ladda upp med många olika smakessenser i god tid

Du vill inte stå utan dansk citronvand, cola, Champis och annat när du väl behöver drycken. Snåla inte utan beställ hem det du behöver. Dessa håller länge på hyllan och kan med glädje tas fram då du vill ha smaksatt mineralvatten.

Med ett kreativt sinne kan du skapa unika smaker. Det finns inget som hindrar dig. Det kanske inte blir jackpott varje gång. Du kan blanda och skapa precis som du vill. Att variera mängden kolsyra gör också stor smakskillnad.

När du fyllt på lagret så kan du göra eget mineralvatten och smaksätta det. Du kan styra smakprocessen precis som du vill. Använd mindre än rekommendationen om du tycker att det ska vara en mild smak och minimalt sött.