Fotsvett kan vara riktigt otrevligt. Så fort du använder skorna så känner du av det. Andra som finns omkring dig kommer också att märka att dina skor luktar illa.

Det är enkelt att få bort dålig lukt. Det beror på situationen. Du måste fundera över om du trivs med skorna.

deo

Få bort dålig lukt

Om de luktar för mycket är det dags att köpa nya skor. Du kanske inte ens gillar dem längre. Om det är dina favoritskor så kan du försöka att få bort dålig lukt.

Med Luktstopparen spray är du saker i alla väder. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa sprayen.

Du sprutar bara in sprayen i skon sedan är du klar. När du sedan använder skorna igen så är lukten borta.

få bort svettlukt på flera sätt

Det finns olika metoder för luktborttagning. Sprayen fungerar även mot röklukt. Det betyder att du kan ha en enda spray och använda den på toaletten, i källaren, i tvättmaskinen och i dina skor.

Vissa metoder är enklare än andra. dålig lukt i skor
De metoder som finns att läsa på nätet gällande luktsanering grundar sig ofta på hörsägen och är sällan effektiva. Vissa metoder kan faktiskt ge dig huvudverk, bokstavligen.

Välj den metod som fungerar bäst för dig. få bort svettlukt genom att använda sprayen. Det är enklare än att till exempel försöka tvätta i maskin.

Kläder för träning

De skorna går hårdast åt. Det är normalt och det kan man ju tolerera. Men du kan få bort lukten. Om du vill fräscha upp kläderna kan de användas på gymmet också.

Kläderna får en ny och fräsch känsla. Du måste inte leva med svettlukt. Om du använder Svettluktsdödaren spray är problemet löst. Dina gymkompisar kommer att tacka dig.