Alla vet inte att de har influensa. Oftast så känner man när man har influensasmitta. Hosta är ett vanligt tecken på influensa symtom. Du kan även känna dig illamående.

svininfluensa

Vi reagerar lite olika beroende på typen av influensa. Smitta kan drabba oss på olika sätt och ge olika symtom. Många trodde att coronavirus var en vanlig influensa i inledningsskedet. Folk förstod då behovet av ett bra virusskydd.

Undvik att drabbas av smitta

Att några gram C-vitamin varje dag för immunförsvarets skull. Preparatet säljs i pulverform och är mycket billigare. Då heter det askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Mer info finns på Dr Annika Dahlqvists sajter.

Virusskyddet fungerar inte om det sätts in för sent. Det kan vara försent om du redan har influensa symtom. Just nu är regionerna överbelastade och då är det inte så kul att få intensivvård.

Smitta kan lätt göra att du får influensa symtom. Så gör du! Lättare kan det inte vara. Du behöver absolut inte stå i kö för handsprit på apoteket. Handspriten biter inte mot vissa bakterier.

Då är det bättre med handtvätt

Prova gärna att använda en antibakteriell handtvål. De flesta vet inte att handtvätt fungerar minst lika bra som handsprit. Många gånger bättre än desinfektionssprit som kanske inte ens fungerar mot influensa.

Tvålen är bra om du använder den rätt. Använd rikligt av en antiseptisk tvål och gnugga händerna länge. Sedan kan du skölja händerna. Handspriten kan inte mäta sig med detta.

Därför känns handsprit bättre mot virussjukdomar!

Många tror fortfarande att handsprit är det bästa alternativet. Det är sällan så. Viruset måste dö. Det finns också luftburna virus. Det är bra med rena händer.

Alkohol dödar inte influensavirus, förkylningsvirus eller vinterkräksjukans virus. alcogel Du måste prova någonting annat mot influensa symtom. Det enda du behöver är tvål och vatten. Smitta kan segra över handspriten.

Det är enkelt att skydda sig mot smitta

Stå längre ifrån människor med influensa symtom. Ingen kan slippa undan reglerna. Ytdesinfektion kan hjälpa.

Använd det på handtag. Oftast är det lika viktigt som tvål. Med en antibakteriell spray så kommer du åt på svåråtkomliga ställen.

Använd sprayen på frukter för att neutralisera eventuell smitta från butiken. Se till att du har produkterna som du behöver hemma oavsett om det råder pandemi i världen eller inte.