Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Svenskarna kan därför behöva desinfektion och ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus.

Coronavirus finns i din närhet men du kan döda det

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. De flesta kan vara sjuka. Viruset kan även smitta barn, trots att man inte trodde det i inledningen av virusspridningen.

Tänk efter före för att slippa coronavirus. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Visa dina barn hur man tvättar händerna på ett effektivt sätt för att döda virus. Köp också rätt tvål. Handsprit hjälper inte mot coronavirus!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Immunförsvaret kan stärkas och förbättras. Det finns ingen anledning att drabbas av panik. Det är allmänt känt att stress och nedstämdhet kan ha en dålig inverkan på vårt immunförsvar.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Men du måste även tänka på vad du äter, kosten spelar en avgörande roll för din generella hälsa. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Du får inte glömma vitamin C. Oftast tänker man inte på att ta den. Man kan prova att köpa och äta ester-C tabletter. Tänk på att bättre immunförsvar även hjälper dig om du skulle bli smittad av coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Kolloidalt silver 15 ml finns även som självtorkande spray. IONplus har ett gott rykte.

Om du vill ha rena ytor så kan du använda dig av ytdesinfektion

Det är även ett bra medel mot bakterier. Du kan köpa en antibakteriell spray som du använder på alla ytor hemma. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Stoppa Coronaviruset Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Boka inte biljetten till månen än!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.