Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Det är ett problem som förekommer ofta. Du känner säkert någon som drabbats.

Så enkelt snabbt och enkelt får du bort svettlukten

luktätare

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Dyra skor är ofta känsliga för vatten men genom att använda Luktstopparen Spray så kommer du runt det problemet. Det fixar biffen. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. De säljer även produkter som lämpar sig till golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Dålig hygien kan också göra att skorna luktar. Prova att byta strumpor ofta. Om du använder sko lukt spray tillsammans med svettiga strumpor så kommer du inte att märka någon förbättring.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Köp strumpor som absorberar vätskor. Bomull är det bästa materialet just när det handlar om svettlukt. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Använder du tygskor – så får du bort svett

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Men kom ihåg att färgen kan blekna.

Om du vill sköta skorna på bästa sätt så är en sko lukt spray det bästa alternativet. Det är den form av luktborttagning som är mildast.

Tänk dock på att använda miljövänliga sprayer. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Man kan spraya under armarna utan att det irriterar. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Hur frekvent du ska rengöra beror på mängden lukt. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Spraya när det luktar.

Det är bättre att börja i tid. ta dän kattkiss doft Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Det gäller särskilt för sportskor. Du kan ju lukta gott på gymmet också.