Katter är oftast renliga. Katterna putsar sig själva när de mår bra och då är doft och hygien inga bekymmer Fast att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

sko

Så gör du När du väljer metod ska du välja en saneringsmetod som är säker. Med Yokoair behöver du inte oroa dig.

Använd Yokoair spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Att få bort kattkiss lukt kan vara tidsödande men med Luktstopparen så fungerar det. Ett exempel på detta är Yokoair. Sprayen tar effektivt bort lukt och du kan andas rent igen.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Sprayen kan användas på flera typer av material. Kasta inte sådant som du kan rädda genom att använda sprayen.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Genom att använda sprayen så kan du enkelt få bort lukten. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

Du kan köpa sprayen i butiker som allt-fraktfritt.se.

Träna din katt

Kattkiss kan undvikas. För det första så är det en fördel att jobba med att lära katten att kissa på rätt plats. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

Om katten kissar i en låda måste du byta sand ofta. Genom att använda en luktborttagare kan du dämpa lukten från lådan. Om du använder en spray med kvalitet så är det inga problem.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Särskilt om de inte kastreras. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. doftborttagare Även om du inte kan styra katter som hundar kan du faktiskt lära katten att kissa på rätt plats.

Det är centralt att ta dän äcklig doft så snart som den uppstår. Genom att spraya går det fortare. Du kommer att få en allmänt bättre inomhusluft.