I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Har du illaluktande skor så ska du börja med luktborttagare

Men du kan inte börja behandla direkt, först måste du kontrollera om du har illaluktande skor. Du kanske inte alltid märker lukten själv. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Fråga dem i din omgivning.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Hos all-fraktfritt.seHar många olika typer av Svettluktsdödare. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Luktstopparen är skonsam mot huden och effektiv mot svett, faktum är att den håller lukten borta i 10-12 timmar.

Du kanske tror att det räcker med att behandla fötterna?

yocoair

Fokusera istället på att ta reda på källan till illaluktande skor. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

De traditionella huskurerna som fotbad och spray fungerar naturligtvis också. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Det gör att du nog gör bäst i att försöka få bort lukten så fort det går.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. få dän svettig lukt i skor Det gör att du inte längre behöver skämmas för att ta av dig skorna. Du kan vara säker på att lukten inte är skarp och att folk inte kommer att styra iväg ifrån dig då du är i strumplästen.

En spray – flera användningsområden

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. Sprayen kan även användas i källaren. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Trampa ingen på tårna

Föreslå inte användandet av en luktborttagare till dem som du inte tror är intresserade. Det är inte självklart att alla uppfattar lukten som problematisk. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Det är inte en lösning vi tror på.