Det är klart att sockerfri läsk kan vara gott. Men de sockerfria som säljs i butikerna är inte så goda. Det må vara hänt att de är sockerfria men de innehåller sötningsmedel istället.

Köp Aromhusets läsk, online, hos allt-fraktfritt.se Välj mellan 25 olika smaker till kolsyrat vatten.

läskkoncentrat

Men hemläsk är en annan sak. Den kan du kontrollera själv. Den är inte alls lika dyr.

Läskkoncentrat ger dig sockerfri läsk. Du hjälper dessutom miljön.

Sockerfri läsk efterfrågas av många i Sverige

Hälsan är viktigt för många svenskar. Kost och träning smäller högst. Sockret får utstå hård kritik. Det finns dem som helt vill ta bort sockret.

Bara för att du vill vara hälsosam så är det ju inte säkert att du vill skippa läsk. Läskförsäljningen går upp under helgerna. När du kan dricka sockerfri läsk så missar du inte den där känslan av helg och lyx. Aromhuset är praktiskt taget bäst på smakessenser. Köp dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Då kan du fortsätta att dricka med hälsan i behåll. Dina tänder kommer att tacka dig senare. Med hemläsk tömmer du inte hela din plånbok på en helg.

Olika smaker

Läskmaskinen livar upp livet. Du behöver ju inte ens välja en essens som är till för hemma läsk. Bordsvattenaromen är helt utan socker.

Mineralvatten är inte billigt precis. Om du har en Sodastream kan du spara in de pengarna. Med ett knapptryck har du smaksatt vatten hemma.

Essensen ger nytt liv åt vattnet. Du kan köpa alla 25 smaker hos allt-fraktfritt.se. en koppling så man kan koppla sin läskmaskin till en stor kolsyreflaska, som på en pub. Du kan du starta en egen produktion.

Många ser läsk som onyttigt. Men så måste det inte vara. Det finns god sockerfri läsk som inte sätter sig på dina höfter. Du kan dricka den varje dag. Det är bara att köra igång maskinen.

Många gillar Cola Zero. köpa zero läskkoncentrat Testa dig fram och hitta den läsk som du gillar bäst. Man kan ju variera sig lite också. Bjud gästerna på deras favoritdrycker.

Alternativ för gäster

Du kanske är van med sockrad läsk? Du laddar maskinen med Pommac eller Julmust men moster Ulla får inte dricka med socker. Kan du erbjuda sockerfri läsk så har du löst problemet. Ingen känner sig utanför.