Socker saknar alternativ på marknaden. Du behöver inte sluta helt med socker. Lösningen är nära.

Sockerfri läsk kan smaka sött ändå. Du kan dricka vissa ämnen som smakar sött utan att vara det. Om du har en läskmaskin så ordnar du snabbt med den läsk du gillar bäst.

Det är enkelt att göra sockerfri läsk med läskmaskinER

Med en läskmaskin håller du kostnader för läskköp nere. Redan efter första användningen upptäcker du hur många smaker du kan skapa. Det finns fler koncentrat än du kan drömma om.

billig

Du kan även skapa bubbelvatten. Det är en helt annan sak än läsk då den inte är söt. Vatten med smak blir liksom roligare på något vis.

Även dina barn kan lära sig det. Det är också något som kan vara bra för deras hälsa. Du vet precis vad läsken innehåller.

Variera smakerna

Om du vill ha sockerfri läsk finns det ett koncentrat för det också. Att hitta rätt kan vara svårt.

I och med att smakessenserna inte alls är dyra så kan du gott unna dig att ha flera olika smaker redo hemma. Överlägset bästa märket är Aromhuset och det finns on-line på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Du får billig läsk som är helt utan socker. Läsken är alltid nygjord. Den vanliga läsken blir snabbt avslagen. Med läskmaskinEN har du ett fräscht glas dricka varje gång.

Du producerar den direkt. Zero läskkoncentrat Du kan servera färsk läsk till alla som vill ha. Alla får sin favorit.

Få drycken mindre söt

Något som kan vara bra att tänka på är att du med egen läsk får större frihet vad gäller smak. Essensen har sin smak men du kan spä ut den för att få en mildare smak.

Indian Tonic är en mycket stark drinkmix som blandas med gin och ibland med vodka. Du får en mildare smak om du tillsätter Sockerdricka.

Om du vill ha en annorlunda läsk kan du prova Indian Tonic läskkoncentrat. Då får man en läsk som påminner om Grape Tonic, lätt bitter och mycket läskande. Du kommer att få uppleva smaker som du aldrig känt förr.

Fyll skafferiet.

Du vill ju inte att den SOCKERFRIA LÄSKEN tar slut. Du bör ha minst ett eller två läskkoncentrat redo. Då kommer du att ha drycken som du behöver för att orka dig igenom en lång dag då du vill återgå till det vita sockret för att snabbt bli piggare. Om du skippar sockret blir du mycket gladare.