Det går inte att få tag på tvålpumpar någonstans i EU. Du kan inte få tag i glycerin heller. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

De enda leverantörerna som har kunnat leverera i ett kör är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Helt osynliga i sökmotorerna. Det är ett litet bolag som inte prioriteras av sökmotorerna.

ytdesinfektion

Till saken hör att de inte kan leverera någonting. De brukar bara kunna sälja handsprit, handsprit som inte fungerar mot vanliga virus. Man kan fortfarande bli smittad.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Så fort viruset är borta blir de förbjudna igen.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Butiken är öppen för alla men främst för andra företag.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Man sadlade om till att göra egna desinfektionsmedel.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Då kan du spara upp till 70 %.

Utvecklingstakten står aldrig still. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. desinfektionsmedel Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av.

På desinfektionsfabriken.Du kan beställa kartongvis av desinfektionsmedel på desinfektionsfabriken.com.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.