Det är inte bra med socker. Men det finns socker överallt. Det mesta godis innehåller socker. Man kan ju alltid prova sockerfria cola zero.

Den som är hälsomedveten kanske kör med en särskild diet där man inte kan dricka och äta hur som helst. Även om det är okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka så kan det vara något som man inte vill göra varje dag. Det kan leda till avslagen läsk.

Cola zero på dina villkor

sockerfria

De läsk du köper i butiken håller inte länge. Colan blir snabbt avslagen. Då är den inte god att dricka längre.

Du får ingen avslagen sockerfri läsk med en läskmaskin. Då kan du göra läsken så som du vill ha den. Använd din Sodastream och sedan kan du bunkra upp.

Köp sockerfri sockerdricka eller cola zero så har du läsk när du vill. Tänk inte på sockret.

Tyvärr har alla stora tillverkare gått i samma fälla, att tillverka läskkoncentrat så billigt som möjligt genom att använda en rad illasmakande sötningsmedel. Du hittar Aromhusets produkter online via allt-fraktfritt.se.

För alla behov

Andra kan kräva att få sockerfria produkter av dig när du har fest. Många gånger så är det så att du har vänner som av en eller annan anledning inte kommer att röra vid Julmust, Champis och Pommac som du gör själv hemma.

Om det står att läsken är utan socker så litar man ju på det. Du blir mycket uppskattad om du använder artiklar från Aromhuset. De som provat andra fabrikat kommer att bli förvånade.

Då är det bra att bunkra upp med smakessens. Variera dina essenser och köp många smaker.

Sockerfri läsk – när ska du bjuda på det

Släpp lös kreativiteten via din läskmaskin. Gör den dryck som du vill ha, just där och då. Testa och experimentera. De kan till exempel välja att göra mineralvatten till middagen med lite smak.

Då smakerna är mycket högkoncentrerade räcker det med 2 droppar essens.

Du kan till och med blanda egna smaker. Vissa smakkombinationer passar inte ihop. Det kanske inte är så gott med must i Colan. Läs instruktionerna.

Det behöver inte bli bra bara för att du vräker på koncentrat. cola zero nyttigt Genom att göra egen läsk spar du in på onödiga kostnader. Du får snabbt den rätta smaken. Då har du alltid någonting gott hemma.