Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka upp. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

billig

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Läskkoncentrat ger en god smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Ha maskinen på stand-by. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. Vissa kanske föredrar grape tonic. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Det finns särskilda sockerfria varianter som du kan blanda i din gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

grape tonic går även att servera alkoholfritt. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Med en läskmaskin så kan du till exempel göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Hemmagjord läsk från en Sodastream är nyttigare.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Den tar ju alltid slut så fort. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Det sparar man ännu mer pengar på.

Prova nya drinkar

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Du kan kombinera lite som du vill. Du märker vad som passar. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Du kan även mixa vin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Du kan skapa nya smaker. Du får rätt färg och smak. gin o tonic grape tonic Du kan lätt fylla på bålet igen. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Groggen kan flöda fritt. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.