Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Lakritsstång.se.

e-cigg

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsstång smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar tobaksröka med e-cigaretter för det funkar. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Lakritsstång förväntas bli omtyckt enär den har en god arom av Lakritsstånggodis. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan nu. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i utbudet. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.