Caramint e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vape

Den juice man blossar i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Karamell med mint smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det nya sättet att lägga av med att röka är med e-ciggen. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Smörkarameller med mint är hur Karamell med mint smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer av oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Två gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 aromer.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Dessa säljs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.