Svensk FillUp e-juice med smak av Jordgubb lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

E-juice eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det senaste sättet att lägga av med att röka är med e-cigg. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och karameller.

Den nya FillUpen Jordgubb har en smak av Jordgubbar som är nyplockade. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Flavours för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i många år redan. Våra aromer satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

e

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-liquid är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.