Svensk FillUp e-juice med arom av Violtabletter lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.se

e-juice

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigaretter. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigaretter har blivit det enkla sättet att sluta röka tobak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smaker av fruktblandningar, nötter, choklad, olika sorters godis, pepparmint och örter är vanliga.

Violtabletter förväntas bli populär eftersom den har en god arom av Violtabletterna i små tablettaskar. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Bolaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-vätska är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.