Svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Fläderblommor lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man vill erhålla.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Fläderblommor smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Åtskilliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Vanliga aromer på e-juice är tårtor, bär, fruktblandningar och karameller.

Fläderblommor är hur Fläderblommor smakar. Svensk kvalitet baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker från oss i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade kraftig med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar flavours till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.