Viol halstabletter e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-juice

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Violtabletter smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-ciggen för det fungerar. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-juice som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Viol halstabletter förväntas då en testpanel bedömer aromen av Violsmak, ren och blommigt angenäm som riktigt smaklig. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaklig smak expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén uppskattas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en populär vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara saluförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.