På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Blåbär Shake N´ Vape e-vätska.se.

vape

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Åtskilliga slutar röka med e-cigaretter för det funkar. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Efterfrågan på Blåbär förväntas då en testpanel bedömer aromen av Blåbär som mycket smaklig. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är helt rent.

nikotinbas

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Dessa säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.