På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Gräddkola FillUp e-vätska.se.

shake

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-juice. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att tillverka egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det senaste sättet att lägga av med att röka tobak är med e-ciggen. Man fortsätter röka, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Flera går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Gräddkola förväntas då en testpanel bedömer smaken av Gräddkola med choklad som riktigt smaskig. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer av oss i flera år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna inhandla våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

vejp

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till kolsyrat vatten.

70-80% är export till alla kontinenter. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Dessa saluförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.