Lakritsrulle godis e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vg

E-juice är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att blossa tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Godiset lakritsrulle smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

E-cigg har blivit det lätta viset att sluta tobaksröka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Godiset lakritsrulle har en smak av Lakritsrulle. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Vejpare gillar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära inom Sverige.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.