Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Lakritsexplosion.se.

vejp

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Lakritsexplosion smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det enkla sättet att lägga av med att tobaksröka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Smakexposion av lakrits smakar Lakrits och mer lakrits. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smaken är uppskattad av vejpare.

elcigarett

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar flavours till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.