Arrak e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

Fillup

Den juice man blossar i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigaretter har blivit det snabba viset att sluta röka tobak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bärblandningar, fruktblandningar och energidrycker.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat flavours från oss i många år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Tillverkare får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till snaps, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.