FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Nyplockade hallon.se.

diy

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Nyplockade hallon smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka tobak är med e-ciggen. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Nyplockade hallon förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Nyplockade mogna hallon som mycket smaskig. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.