Svensk FillUp e-juice med arom av Energy lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

gör

Den juice man röker i e-cigg kallas för e-vätska eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

E-ciggen har blivit det lätta sättet att lägga av med att tobaksröka. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Energy smakar Energy. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

e

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till likör.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Företaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en omtyckt vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.