FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Mintkola.se.

Den juice man blossar i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-vätska. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

e-juice

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Mintkola förväntas då en testpanel bedömer aromen av Gräddkola med en aning mint som riktigt smaklig. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Flavours för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan nu. Med hjälp av våra flavours med ren och fin arom expanderade vår köpare i UK rejält.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till candy shots, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Bolaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. De saluförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.