Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Persika.se.

elcigg

E-vätska eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Många slutar röka med e-ciggen för det funkar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Nyplockad persika smakar Persika som är nyplockad. Det ska bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken samt smaker för kunder.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

e

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Smaker för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.