På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Tropisk frukt Shake N´ Vape e-vätska.se.

e

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Tropisk fruktmix smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det senaste sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigaretter. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Vanliga aromer på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och karameller.

Den nya FillUpen Tropisk frukt har en smak av Tropisk fruktblandning med ananas. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan utföra allt från formgivning till egna varumärken och aromer åt kunder.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar smaker till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén gillas av konsumenter. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.